Tacos De Porc Și Papaya La Grătar

Tacos De Porc Și Papaya La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de porc și Papaya la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați muștar gri cu miere sărată, tortilla de făină, coaste de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până papaya ai putea urma acest curs principal cu Tapiocan și budincă de fructe ca desert. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos De Porc Și Papaya La Grătar, Tacos De Porc La Grătar, și Tacos De Porc La Grătar Mesquite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți sosul de grătar, 1 cană de papaya, muștarul și chimenul în blender; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
MuștarMuștar
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă peste coaste într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați punga; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform coastele cu amestec de sos de grătar. Frigider 4 ore la marinat, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scoateți coastele din marinată; aruncați punga și marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CoasteCoaste
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Coaste la grătar 12 până la 15 min. pe fiecare parte sau până la fiert. Tăiați carnea cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se amestecă restul de 1 cană de papaya, menta și piperul; se întinde uniform pe tortilla. Se acoperă cu carne; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
PiperPiper
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarneCarne
MentăMentă
RolaRola

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista