Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de porc mărunțit cu sos jalape-Cilantro. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.57 pe portie. O porție conține 501 calorii, 42G de proteine, și 28G de grăsime. 166 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tacos de porc cu sos de cremă de coriandru-Avocado, Tacos de vită mărunțit cu Avocado, ceapă și coriandru, și Tacos De Porc Mărunțit.
Instrucțiuni
1
Curățați ceapa, usturoiul, ardeiul gras roșu, chimenul măcinat, pudra de chile într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen Măcinat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Puneți carnea de porc în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați amestecul de ceapă, apoi acoperiți și gătiți la foc mare timp de 6 până la 7 ore. Carnea trebuie să fie fragedă cu furculița și să se destrame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea și puneți-o într-un castron mare pentru a se răci. Când carnea este suficient de rece, tăiați-o cu degetele.Faceți salsa și asamblați tacos-urile:într-un blender, amestecați jalapeo, coriandru, crema fresca, maioneză, chimen, sare, piper și sucul de lămâie.Împărțiți carnea de porc și varza uniform printre tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Kg Tortillas De Maíz
(rezervati 1 Lingura)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Stropiți cu sosul jalapeo și acoperiți cu ceapa roșie feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Garnisiți cu fresca de coriandru și queso și serviți imediat.