Tacosul de porc mărunțit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 445 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână fund de porc, suc de portocale, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos De Porc Mărunțit Afumat, Tacos de stradă cu carne de porc mărunțită, și Tacos picant de porc mărunțit cu Avocado.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat și ușor înmuiat, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați pasta achiote și amestecați bine pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto Paste
5
Adăugați sucurile de portocale și ananas și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, opriți focul și transferați cu grijă într-un blender. Mișto. Procesați amestecul până la neted, aproximativ 2 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Presărați puternic fundul de porc cu sare și piper pe toate părțile. Aranjați piei portocalii pe fundul unui aragaz lent de 5 1/2 până la 6 litri, cu pielea în sus (acest lucru adaugă mai multă aromă cărnii de porc și asigură că carnea nu se va usca). Împrăștiați fundul de porc deasupra portocalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Boston Fundul
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Turnați piureul achiote în interiorul aragazului lent. Acoperiți aragazul lent și porniți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Lăsați-l să gătească până când carnea de porc este fragedă și gata de mărunțit, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
9
Opriți aragazul lent și scoateți portocalele din oală și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Lăsați carnea de porc să se răcească ușor înainte de mărunțire. Folosind două furci sau cu mâinile curate, tăiați carnea de porc. Întoarceți carnea mărunțită în aragazul lent umplut cu sos și păstrați la cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
1
Amestecați ardeii habanero, sucul de lămâie, uleiul de măsline, oregano și sarea împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Habanero Chili
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se amestecă bine pentru a încorpora.
3
Lăsați să stea cel puțin 20 de minute. Ele pot fi făcute cu 1 zi înainte.
1
Amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, oregano, sarea și ceapa împreună într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se amestecă bine pentru a încorpora.
3
Lăsați să stea 30 de minute. Ele pot fi făcute cu 1 zi înainte.
4
Serviți carnea de porc în tortilele de porumb încălzite cu habaneros murat și ceapă roșie, varză mărunțită și cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Porumb
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Habanero Chili
(rezervati 1 Lingura)
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)