Tacos de porc marinat cu citrice cu ceapă murată

Rețeta Tacos de porc marinat cu citrice cu ceapă murată ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 12 ore și 22 de minute. Această rețetă servește 9. Acest fel principal are 345 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oregano, piper, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gloria ' s Slow Cooker Tacos de porc mărunțit cu ceapă murată, Tacos de porc gătit lent, cu roșii prăjite la foc și ceapă murată, și Tacos de pește cu ceapă murată și ardei iute.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti carnea de porc trasă, combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de porc în pungă. Pungă de etanșare, întorcându-se la strat. Marinați la frigider peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 32
Scoateți carnea de porc din marinadă, rezervând marinada.
Puneți carnea de porc într-un cuptor olandez mare; se toarnă marinată peste carne de porc. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 4 ore sau până când carnea de porc este fragedă cu furculița.
Pentru a pregăti ceapa murată, în timp ce carnea de porc gătește, așezați ceapa roșie și următoarele 4 ingrediente (prin piper jalapeo) într-un castron mediu, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Scoateți carnea de porc din tigaie și așezați-o pe o tăietură. Rezervați 1/2 cană lichid de gătit; aruncați lichidul de gătit rămas.
Scoateți carnea de porc din oase; așezați într-un castron mare. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe. Se amestecă lichidul de gătit rezervat.
Așezați 1/4 cană amestec de porc pe fiecare tortilla. Se acoperă cu aproximativ 1 lingură de guacamol și aproximativ 3 linguri de ceapă murată.
Bacsis: această carne de porc este cea mai bună atunci când este făcută înainte și refrigerată câteva zile pentru a amesteca aromele. Apoi, puteți răzui orice exces de grăsime înainte de a o reîncălzi pe blatul de gătit la foc mic.