Tacos de porc cu porumb-Jicama Salsa și Guacamole
Rețeta Tacos de porc cu porumb-Jicama Salsan și Guacamole ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.79 pe portie. Acest curs principal are 362 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, fasolea, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Porc Cu Guacamole Și Salsa Verde, Tacos de porc la grătar cu salsa de porumb mexicană, și Tacos de porc la grătar cu porumb de vară și salsa de nectarină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salsa, combinați porumbul, jicama, fasolea neagră, cilantro, 1 lingură de suc, 1/4 linguriță de chimen și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic; aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți.
Pentru a prepara guacamole, combinați avocado, 1 1/2 linguri suc și 1/4 linguriță sare într-un bol mic; amestecați cu o furculiță până se amestecă bine. Se amestecă roșiile.
Așezați o foaie de folie de plastic direct pe amestecul de avocado; deoparte.
Pentru a pregăti tacos, combinați pudra de chili, oregano, 1 linguriță de chimen și 1/4 linguriță de sare într-un vas superficial.
Adăugați carne de porc la amestecul de condimente; aruncați pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de porc în tigaie; sotati 4 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ștergeți tigaia curată cu prosoape de hârtie; recoatați cu spray de gătit.
Adăugați 2 tortilla în tigaie; gătiți 30 de secunde pe fiecare parte sau până când este moale.
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu tortilele rămase și spray-ul de gătit.
Întindeți aproximativ 1 1/2 linguri guacamole pe fiecare tortilla; topiți fiecare tortilla cu aproximativ 1/4 cană de porc și aproximativ 2 linguri de salsa. Îndoiți tortilele în jumătate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Tir Cu Arcul Summit Willamette Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.