Tacos de porc Chipotle la grătar cu Slaw roșu

Tacos de porc Chipotle la grătar cu Slaw roșu este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 154 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de sare și piper kosher, filet de porc, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de porc Chipotle la grătar cu Slaw roșu și ananas de zahăr brun, Tacos de porc tras cu Slaw Chipotle, și Tacos de pește la grătar cu slaw cremos de Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cilantro, sucul de lămâie, uleiul, pudra de chile, usturoiul și ceapa într-un vas mare.
Adăugați feliile de porc și întoarceți-le pentru a acoperi. Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Combinați varza, cilantro, uleiul, oțetul, pudra de chile, ardeii grași, ceapa roșie și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un bol mare. Se amestecă și se lasă deoparte.
Scoateți carnea de porc din marinată și aruncați marinada rămasă.
Presărați carnea de porc pe ambele părți cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Grătar, întorcându-se o dată, până se rumenesc și încă puțin roz în interior, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o farfurie mare.
Grătați tortilele, rotind o dată, până când apar semne de grătar și tortilele sunt înmuiate, aproximativ 1 minut.
Transferați pe plăci individuale. Împărțiți carnea de porc și puțină slaw printre tortilla. Topiți fiecare tortilla cu o linguriță de smântână și serviți cu pene de var.