Tacos de pește Tilapia cu rucola necesită aproximativ 42 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 422 calorii, 20g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $3.07 pe portie, primești un fel principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 14 mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei vegetal, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA), TACOS DE PEȘTE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA), și Tacos De Pește Tilapia.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
* Poate fi găsit pe piețele asiatice
3
Echipament Special: o tigaie de brioșă antiaderentă cu 12 numere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
4
Pentru cupele wonton: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Folosind o perie de patiserie, periați fiecare parte a ambalajelor wonton cu ulei de canola. Apăsați ușor ambalajele wonton în partea inferioară și laterală a unei tigaie de brioșe cu 12 numere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton Wrappers
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tava Pentru Brioșe
6
Coaceți până devine ușor auriu, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute. Ridicați ușor cupele wonton din tigaie și răciți complet, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Pentru umplutură: într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Stropiți fileurile de tilapia cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Aranjați peștele într-un singur strat în tigaie și gătiți până când carnea este fulgi și gătită, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fileuri De Tilapia
Ulei De Măsline
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Pentru pansament: într-un castron mediu, bateți împreună cele 3 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
11
Adăugați avocado, mango, ceapă verde și rucola. Aruncați până când toate ingredientele sunt acoperite.
Pentru creme fraiche: într-un castron mic, amestecați împreună creme fraiche, pudră de wasabi și sare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Wasabi Pulbere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Puneți cupele wonton pe un platou și împărțiți amestecul de avocado în cupe. Acoperiți fiecare cu 3 până la 4 bucăți de pește. Lingurați aproximativ 1 până la 2 lingurițe din amestecul creme fraiche deasupra peștelui și serviți.
Pinot Noir, Sparkling Wine și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild Horse unbridled Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.