Tacos De Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa Tomatillo-Avocado
Tacos de pește-spadă la grătar cu Salsa Tomatillo-Avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,04 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cățel de usturoi, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de pește-spadă înnegrit cu Salsa de avocado Mango, Tacos de cartofi cu Avocado și salsa Tomatillo, și Pește-spadă la grătar cu Salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa clocotită și chipotle chile într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Scurgeți; aruncați tulpinile, semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Combinați chile, ceapa și următoarele 6 ingrediente într-un castron de robot de bucătărie. Procesați până când se curăță, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De Verjuic
4
Întindeți 1 linguriță de amestec de chipotle pe fiecare parte a fripturilor de pește-spadă. Puneți deoparte amestecul de chipotle rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadă
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
5
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6
Adăugați pește și grătar 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Tăiați peștele în cuburi de 1 inch; combinați peștele cu amestecul de chipotle rămas. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Combinați salsa verde și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
1 Ardei Arbol Uscat
9
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Lingură 2/3 cană amestec de pește și 2 linguri amestec de salsa verde în centrul fiecărei tortilla. Îndoiți tortilla în jumătate.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.