Tacos De Pește Panko Crocant

Tacos De Pește Panko Crocant
Rețeta Tacos de pește Panko crocant ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 252 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14 și costă 1,53 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, smântână, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește panko crocant cu sos de susan portocaliu, Pește panko crocant cu sos de susan portocaliu, și Tacos De Pește Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fileurile de pește în bucăți care au aproximativ 2 inci lungime și 1 inch lățime.Faceți acoperirea Panko crocantă a lui Tori. Într-un bol mediu de amestecare, amestecați berea sau seltzerul, făina, amidonul de porumb, sarea, praful de usturoi și piperul de cayenne. Rețineți că berea va fi dificil de măsurat din cauza spumei; veți avea nevoie de cel puțin 1 1/2 căni de bere pentru a face acest aluat. Aluatul trebuie să fie gros ca aluatul de clătite, dar dacă pare aglomerat sau prea gros, adăugați mai multă bere, seltzer sau apă până când amestecul este suficient de subțire pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
File De PeșteFile De Pește
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Apă SpumantăApă Spumantă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Se toarnă pesmetul panko într-un alt castron. Aveți la îndemână o farfurie goală pentru peștele pane.Înmuiați fiecare bucată de pește în aluat. Când scoateți peștele din aluat, lăsați excesul de aluat să curgă înapoi în castron. După ce ați scufundat în aluat, rulați ușor fiecare bucată în firimituri panko pentru a acoperi. Lăsând prea mult aluat pe pește va duce la aglomerare, așa că asigurați-vă că peștele dvs. este doar ușor acoperit cu aluat înainte de a se coace. Folosiți o mână pentru scufundare umedă și cealaltă pentru uscare, altfel veți ajunge cu o mulțime de aglomerări în ingredientele de acoperire uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați peștele pâine pe farfuria goală.Când peștele dvs. este pâine, încălziți 1/2 inch de ulei de gătit într-o tigaie la un nivel mediu. Prăjiți bucățile de pește pâine în loturi de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Dacă uleiul este la temperatura corectă, ar trebui să buleze și să sfârâie uniformnu stropi sau popping. Întoarceți peștele când devin maro auriu închis. Va dura 2-3 minute pe fiecare parte pentru ca peștele să devină auriu și crocant. În timp ce peștele se prăjește, amestecați ingredientele sosului. Rezervați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Așezați bucăți de pește prăjit pe o grătar pentru a se scurge, dacă aveți una. Acest lucru va menține peștele cât mai crocant posibil. Folosiți prosoape de hârtie pentru a prinde picăturile de ulei sub raft. Dacă nu aveți un suport de sârmă, puteți scurge bucățile de pește pe un strat dublu de prosoape de hârtie.Când toate bucățile de pește sunt prăjite, asamblați tacos-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Încălziți tortilele de porumb într-o tigaie până devin calde, parfumate și flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați 2 bucăți de pește prăjit în fiecare taco. Se acoperă cu puțină salată mărunțită, niște roșii tăiate cubulețe, 2 felii de avocado și 1 lingură de sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Se servește cald cu pene proaspete de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții14
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista