Tacos De Pește Panko Crocant

Tacos De Pește Panko Crocant
Rețeta Tacos de pește Panko crocant ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 252 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14 și costă 1,53 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână tortilla de porumb, smântână, ulei de semințe de struguri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește panko crocant cu sos de susan portocaliu, Pește panko crocant cu sos de susan portocaliu, și Tacos De Pește Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fileurile de pește în bucăți care au aproximativ 2 inci lungime și 1 inch lățime.Faceți acoperirea Panko crocantă a lui Tori. Într-un bol mediu de amestecare, amestecați berea sau seltzerul, făina, amidonul de porumb, sarea, praful de usturoi și piperul de cayenne. Rețineți că berea va fi dificil de măsurat din cauza spumei; veți avea nevoie de cel puțin 1 1/2 căni de bere pentru a face acest aluat. Aluatul trebuie să fie gros ca aluatul de clătite, dar dacă pare aglomerat sau prea gros, adăugați mai multă bere, seltzer sau apă până când amestecul este suficient de subțire pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
File De PeșteFile De Pește
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Apă SpumantăApă Spumantă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se toarnă pesmetul panko într-un alt castron. Aveți la îndemână o farfurie goală pentru peștele pane.Înmuiați fiecare bucată de pește în aluat. Când scoateți peștele din aluat, lăsați excesul de aluat să curgă înapoi în castron. După ce ați scufundat în aluat, rulați ușor fiecare bucată în firimituri panko pentru a acoperi. Lăsând prea mult aluat pe pește va duce la aglomerare, așa că asigurați-vă că peștele dvs. este doar ușor acoperit cu aluat înainte de a se coace. Folosiți o mână pentru scufundare umedă și cealaltă pentru uscare, altfel veți ajunge cu o mulțime de aglomerări în ingredientele de acoperire uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați peștele pâine pe farfuria goală.Când peștele dvs. este pâine, încălziți 1/2 inch de ulei de gătit într-o tigaie la un nivel mediu. Prăjiți bucățile de pește pâine în loturi de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Dacă uleiul este la temperatura corectă, ar trebui să buleze și să sfârâie uniformnu stropi sau popping. Întoarceți peștele când devin maro auriu închis. Va dura 2-3 minute pe fiecare parte pentru ca peștele să devină auriu și crocant. În timp ce peștele se prăjește, amestecați ingredientele sosului. Rezervați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Așezați bucăți de pește prăjit pe o grătar pentru a se scurge, dacă aveți una. Acest lucru va menține peștele cât mai crocant posibil. Folosiți prosoape de hârtie pentru a prinde picăturile de ulei sub raft. Dacă nu aveți un suport de sârmă, puteți scurge bucățile de pește pe un strat dublu de prosoape de hârtie.Când toate bucățile de pește sunt prăjite, asamblați tacos-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Încălziți tortilele de porumb într-o tigaie până devin calde, parfumate și flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați 2 bucăți de pește prăjit în fiecare taco. Se acoperă cu puțină salată mărunțită, niște roșii tăiate cubulețe, 2 felii de avocado și 1 lingură de sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Se servește cald cu pene proaspete de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Ingrediente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții14
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista