Reteta Tacos de pește la grătar cu sos de var Chipotle ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 6 ore și 44 de minute. Pentru 2,9 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 428 calorii, 23g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 2617 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecetes necesită varză, oțet distilat, ulei de măsline extra virgin și fileuri de tilapia. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Tacos de pește la grătar cu pansament Chipotle-Lime, Tacos De Pește Chipotle-Lime, și Tacos De Pește Chipotle Lime sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pentru a face marinada, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, mierea, usturoiul, chimenul, pudra de chili, condimentele de fructe de mare, piperul negru și sosul fierbinte într-un castron până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Fripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați tilapia într-un vas superficial și turnați marinada peste pește. Acoperiți și refrigerați 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tilapia
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Pentru a face pansamentul, combinați smântâna și sosul adobo într-un castron. Se amestecă sucul de lămâie, coaja de lămâie, chimenul, pudra de chili, condimentele cu fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
(poate înlocui Mozzarella)
Avocado Hass Ușor Piure
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați sare și piper în cantitățile dorite. Acoperiți și refrigerați până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor de ulei. Setați grătarul la 4 inci de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți peștele din marinată, scurgeți orice exces și aruncați marinada. Puneți bucățile de pește la grătar până se descuamează ușor cu o furculiță, întorcându-se o dată, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Asamblați tacos plasând bucăți de pește în centrul tortilelor cu cantitățile dorite de roșii, coriandru și varză; stropiți cu pansament. Pentru a servi, înfășurați tortilla în jurul umpluturilor și garnisiți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Banca Sonoma Coast Pinot Noir cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.