Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de pește la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 73G de grăsime, și un total de 905 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână avocado, maioneză, pene de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos De Pește La Grătar, Tacos Cu Pește La Grătar, și Tacos De Pește La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 1 cană de ceapă, 1/4 cană de coriandru, ulei, 3 linguri de suc de lămâie, suc de portocale, usturoi și oregano într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați peștele cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
3
Întindeți jumătate din amestecul de ceapă pe fundul vasului de copt din sticlă de 11x7x2 inci. Aranjați peștele deasupra amestecului de ceapă. Puneți amestecul de ceapă rămas peste pește. Acoperiți și răciți 30 de minute. Întoarceți peștele; acoperiți și răciți cu 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
4
Bateți maioneza, laptele și restul de 2 linguri de suc de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Periați grătarul cu ulei; pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Pește la grătar cu puțină marinată încă agățată până când este opac în centru, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Grătați tortilele până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 10 secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Marinada
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Tăiați grosolan peștele; așezați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
7
Se servește cu maioneză de tei, tortilla, 1 cană rămasă de ceapă tocată, 1/2 cană rămasă de coriandru, avocado, varză, Salsa Verde și pene de tei.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.