Rețeta Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 845 calorii, 45g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.12 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de iaurt, suc de lămâie, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole, Tacos De Pește Halibut, și Tacos de pește Halibut cu salată de Savoy Cilantro pentru rețete similare.
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.