Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole este o rețetă mexicană care servește 4. Acest fel principal are 687 calorii, 13g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, salată de inimă romaine, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma avocado haas, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Cu Avocado ca desert. 142 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole, Tacos de pește Halibut cu sos Guacamole, și Tacos De Pește Halibut.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar interior la foc mare sau pregătiți grătarul exterior.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Stropiți halibutul cu ulei de măsline extravirgin pentru a împiedica peștele să se lipească de tigaie sau grătar. Condimentează peștele cu sare și piper, după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Halibut
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Rulați var pe blat pentru a obține sucuri care curg. De asemenea, orice citrice coapte poate fi plasat într-un cuptor cu microunde timp de 10 secunde la setare ridicată pentru a induce curgerea sucurilor. Pește la grătar 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când este opac. Strângeți sucul de 1 var în jos peste pește și scoateți-l din tigaie sau grătar. Fulgi de pește în bucăți mari cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Pește
Var
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Cuptor Cu Microunde
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Cuptor
4
În timp ce peștele se gătește, într-un blender sau robot de bucătărie, combinați carnea de avocado, sucul de lămâie, ardeiul cayenne, iaurtul și sarea. Procesați sosul de guacamole până se omogenizează.
Scoateți sosul de guacamole într-un castron și amestecați roșiile tăiate cubulețe și scallions tocate. Se toacă salata verde și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guacamol
Ceapa Verde
Tomate
Salată Verde
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Când peștele se desprinde de pe tigaie sau grătar, blister și încălziți învelișurile moi de taco. Pentru a asambla, rupeți peștele și îngrămădiți o parte din carne în coji moi și ungeți cu sos guacamole. Se acoperă cu salată mărunțită, se pliază tacos și se mănâncă!
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.