Tacos de pește Halibut cu slaw Savoy Cilantro este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 464 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.31 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fileuri de halibut, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Tacos De Pește Cu Slaw De Cilantro, Savoy Slaw Cu Mentă Și Cilantro, și Tacos De Pește Halibut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Radeți fin coaja unuia dintre limes și adăugați-l în vasul unui mini robot de bucătărie. Strângeți în sucul de var și adăugați usturoiul, cilantro, scallions tocate grosier, chimen și 1 linguriță de sare și puls până la tocat aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de apă și continuați să pulsați până când amestecul devine un sos gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Aruncați halibutul într-un bol cu toate, cu excepția a 1 lingură de sos și lăsați la marinat timp de 10 până la 15 minute în timp ce pregătiți varza și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(rezervati 1 Lingura)
Halibut
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mare, aruncați restul de 1 lingură de sos de cilantro cu varza, ceapa tocată mărunt, sucul celui de-al doilea var, 1 lingură de ulei de măsline și 1/2 linguriță de sare kosher. Într-un castron mic, amestecați împreună smântâna, sucul de var rămas și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile Paharului
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
(rezervati 1 Lingura)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați jumătate din restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
7
Adăugați aproximativ jumătate din pește, astfel încât bucățile să fie într-un singur strat și gătiți, întorcându-se, până când peștele este doar opac și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Transferați peștele pe o farfurie și gătiți peștele rămas cu uleiul rămas. Împărțiți peștele printre tortilla și acoperiți cu varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
(rezervati 1 Lingura)
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Se servește cu smântâna și salsa verde pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.