Tacos de pește cu Slaw Smoky ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 377 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,59 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de varză, rețetă Big daddy ' s fish sticks, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 1 minut. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos de Tofu copt dulce și afumat cu salată de citrice de nucă de cocos, Tacos De Pește Cu Salată De Coriandru, și Tacos De Pește Picant Cu Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare nereactiv, adăugați iaurtul, sosul adobo, coaja de tei, sucul, coriandrul și condimentați bine cu sare și piper. Aruncați varza și ceapa și aruncați bine pentru a combina. Gustați din nou pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos Adobo
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Condimente
1 Kg Tortillas De Maíz
Varză
Ceapă
Iaurt
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pentru a compune taco-ul, așezați câteva bucăți de pește în centrul fiecărei tortilla. Îngrămădiți salata de varză deasupra peștelui și pliați marginile tortilei spre interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Pește
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pregătiți o foaie de copt cu folie și pulverizați cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
4
Într-o farfurie sau vas de plăcintă superficială, amestecați făina, praful de usturoi, boia de ardei și 1 linguriță de condimente de fructe de mare, amestecând bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De Mare
Praf De Usturoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați albușurile bătute într-o altă farfurie sau vas de plăcintă și apoi adăugați panko într-o altă farfurie sau vas de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
6
Presărați ușor peștele, făina, albușurile de ou și panko cu sare și piper și condimente cu fructe de mare. Începeți prin a lua câte 1 bucată de pește și dragați mai întâi în făină, apoi în albușuri, apoi panko și apoi așezați-l pe foaia de copt pregătită. Repetați cu bucățile de pește rămase. Pulverizați vârfurile bețișoarelor de pește cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De Mare
Sare și Piper
Ulei De Canola
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Așezați foaia de copt în cuptor și gătiți peștele timp de 8 minute, întorcându-vă o dată și continuați să gătiți încă 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
8
Scoateți bețișoarele de pește și lăsați să se răcească 5 minute.
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Montinore Red Cap Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Montinore Cap Roșu Pinot Noir
Fructe echilibrate cu presiune minimă asupra mediului. Acesta este un amestec al tuturor blocurilor Pinot Noir cultivate. Fiecare lot este fermentat folosind drojdii native, rezultând o expresie adevărată a terenului pe care a fost cultivat. Bea de acum până în 2018. Asociați cu: somon, cârnați, dovlecei, carne la grătar și ciuperci sunt câteva dintre numeroasele ingrediente pe care le-am asociat cu vintage 2014.