Tacos de pește cu Salsa de Papaya-nucă de cocos

Tacos de pește cu Salsa de Papaya-nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați papaya, fileuri de snapper, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Tacos De Pește Cu Salsa De Pepene Verde, Tacos De Pește Cu Salsa De Mango, și Tacos de pește cu salsa portocalie.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 8 Ingrediente; lăsați să stea 30 de minute.
Pentru a pregăti peștele, așezați peștele într-un vas puțin adânc; stropiți cu 2 linguri de suc. Acoperiți și marinați în frigider 30 de minute, transformând peștele ocazional.
Scoateți peștele din marinată, aruncând marinada; uscați peștele cu prosoape de hârtie.
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Dredge pește în panko, apăsând ușor pentru a adera.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați peștele în bucăți.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți peștele în mod egal între tortilla. Completați fiecare cu 1/4 cană de varză, 1/3 cană de salsa, 1 linguriță smântână și 1 pană de var.
Bere notă: Lager este vinul alb de bere-perfect cu alimente picante sau preparate din pește. Deschideți un lager cu dungi roșii din Caraibe (50 USD pentru un pachet de șase), cu aromele sale subtile de malț dulce, cereale și fân proaspăt. Este delicat, dar revigorant împotriva căldurii jalapeo. Textura ușoară și pufoasă este, de asemenea, un contrast frumos cu crocantul peștelui. -- Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.