Tacos de pește cu salată de varză-morcov și cremă picantă
Rețeta Tacos de pește cu salată de varză-morcov și Creman picant este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 369 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, chimen, varză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tacos picant de pește cu salată de varză + cremă de tei, Tacos de pește Paleo cu salată picantă de varză, și Tacos de pește cu salată de varză roșie.
Instrucțiuni
1
Combinați smântâna și sosul adobo într-un castron mic, șoptind bine; puneți deoparte și lăsați aromele să se contopească. Între timp, combinați jicama, varza, morcovii, frunzele de coriandru, sucul de lămâie și coaja, 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mediu; aruncați bine. Se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Sare și Piper
Sos Adobo
Suc De Lămâie
Smântână
Ulei De Măsline
Varză
Morcov
Jicama
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați peștele într-o tigaie pentru pui; periați cu linguriță rămasă ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
3
Se presară cu pudra de chili, boia de ardei, chimen și restul de 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Se fierbe până când peștele este gătit și ușor carbonizat în jurul marginilor (6-8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Chili
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Chimen
Pește
4
Scoateți peștele din cuptor; fulg cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Așezați aproximativ 1/4 cană de slaw pe fiecare tortilla; se acoperă cu 1/4 cană de pește gătit. Acoperiți fiecare taco cu aproximativ 1 lingură de cremă; serviți cu pene de var.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.