Tacos De Pește Bătut Cu Bere

Tacos De Pește Bătut Cu Bere
Bere ponosită Tacos de pește ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 301 calorii. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ardei iute jalape, tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tacos De Pește Bătut Cu Bere, Tacos De Pește Bătut Cu Bere, și Tacos De Pește Bătut Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, puneți ingredientele Chimichurri Aioli. Acoperi; proces, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până la netezire. Goliți în castron și dați-l la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
În friteuză sau cratiță grea, încălziți cel puțin 2 inci ulei la 177°. în timp ce uleiul se încălzește, amestecați făina și berea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Tăiați fileurile de pește în cuburi. Înmuiați cuburile în aluat și prăjiți peștele în loturi, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
4
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Umpleți fiecare coajă de taco cu pește, varză, o păpușă de aioli și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
AioliAioli
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista