Tacos de pește este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 688 calorii, 31g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, usturoiul, jalapeno și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați varza, scallion și jalapeno, dacă utilizați, într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ceapa Verde
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați peștele în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
Combinați peștele cu coaja și sucul de tei, pimenton, usturoi, ulei și sare, după gust, într-un castron mediu. Acest lucru se poate face cu o zi înainte, acoperit și refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Pimenton Pulbere
Usturoi
Suc
Pește
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un castron mic, combinați oțetul, mierea și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Miere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se adaugă în amestecul de varză și se aruncă până se îmbracă bine. Condimentează cu sare, după gust. Dacă se utilizează în câteva ore, lăsați-l să stea la temperatura camerei, dacă faceți acest lucru înainte, dați-l la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Sare
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înfășurați tortilele în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Puneți fâșiile de pește pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Puneți peștele și tortilele în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
În timp ce peștele este la cuptor, gustați varza pentru condimentare și reglați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Varză
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți peștele și tortilele din cuptor. Puneți niște pește în centrul unei tortilla, acoperiți cu câteva felii de avocado și terminați cu o parte din salata de varză. Repetați cu ingredientele rămase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Avocado
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.