Tacos De Năut
Tacos de năut ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 146 calorii. Mergeți la magazin și ridicați năut, tamari, scoici de taco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3737 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos De Năut, Kung Pao năut Tacos {GIVEAWAY}, și Tacos de conopidă prăjită și năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Bateți tamari, suc și condimente împreună.
Adăugați naut clătit și aruncați până când este bine și uniform acoperit.
Puneți năutul pe tavă, pulverizați cu ulei și coaceți 20-25 de minute, până când sunt crocante. Asamblați tacos cu naut, rucola sau salată verde, roșii și mâncați.Dacă nu aveți deja la îndemână un amestec de condimente taco, încercați această rețetă omițând fulgii de ardei roșu.Informații Nutriționale
60gfibre dietetice0. 60gzahări2. 70gproteine2. 10g
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster rossimbrox din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.