Tacos De Muschi De Porc Cu Salsa De Ridiche-Avocado

Tacos De Muschi De Porc Cu Salsa De Ridiche-Avocado
Tacos de filet de porc cu ridiche - Salsan de Avocado este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 540 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Tacos de vită cu ridiche și salsa de Avocado, Tacos Pentru Mic Dejun Cu Salsa De Ridiche De Avocado, și Tacos de porc la grătar Adobo cu Salsa de castraveți-ridiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Salsa: procesați ridichile într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt. Amestecați ridichi, ceapă și următoarele 5 ingrediente; acoperiți și răciți salsa până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Pregătiți Tacos: amestecați împreună zahărul brun și următoarele 4 ingrediente. Aruncați carnea de porc cu amestec de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare; gatiti carnea de porc, in 2 loturi, 2 1/2 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Serviți carnea de porc în tortilla caldă cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodega Norton Malbec Reserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista