Tacos de Lengua

Tacos de Lengua
Nevoie de o curs principal fără gluten? Tacos de Lengua ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 387 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 179 ar spune că a lovit locul. Un amestec de tortilla de porumb, guacamole, queso fresco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lengua Tacos, Tacos de Lengua, și Carne de vită Tacos de Lengua.

Instrucțiuni

1
Așezați limba, ceapa, frunzele de dafin, morcovul și usturoiul într-o cratiță suficient de mare pentru a le ține.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați bulion de pui până când este acoperit în mare parte (este posibil să nu aveți nevoie de tot, în funcție de cât de mare este oala dvs.). Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic, se acoperă cu un capac etanș și se gătește până se înmoaie complet, patru până la șase ore, în funcție de dimensiunea limbii, adăugând apă suplimentară, după cum este necesar, pentru a menține limba în cea mai mare parte scufundată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Îndepărtați cu grijă limba pe o placă de tăiere. Se strecoară stocul și se aruncă solidele, rezervând lichid pentru o altă utilizare. Îndepărtați membrana exterioară de pe limbă și aruncați-o. Tăiați aproximativ limba în bucăți de 1/2 inch. Limba Poate fi pregătită prin acest pas cu până la 5 zile înainte. A se păstra într-un recipient etanș sau într-o pungă cu fermoar în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Când este gata de servit, încălziți uleiul sau untura într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă, așezată la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Adăugați bucăți de limbă și gătiți, amestecând ocazional, până când limba este bine rumenită pe toate părțile, 5 până la 8 minute în total. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
6
Pentru a servi, înfășurați o lingură sau două de limbă într-un strat dublu de tortilla de porumb. Sus, după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista