Tacos de friptură moale captivantă a lui Kerry Simon (fajitas)

Tacos de friptură moale captivantă a lui Kerry Simon (fajitas)
Tacos de friptură moale (fajitas) de la Kerry Simon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $ 43.89 pe portie, această rețetă acoperă 82% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă דל פחמימות,ă are 5547 calorii, 343g de proteine, și 435g de grăsime pe porție. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de ulei de canolan, pudră de chipotle, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă proaspătă de dovleac de Kerry Simon, Tacos Moale Cu Friptură, și Friptură Picadillo Tacos Moale.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista