Tacos de fasole de porc și negru

Tacos de fasole de porc și negru
Tacos de fasole de porc și negru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1062 calorii, 148g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $6.15 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coji de taco de porumb, smântână, ardei iute chipotle în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Tacos cu carne de porc afumată și fasole neagră, Tacos Cu Fasole Neagră, și Tacos Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înfășurați carnea de porc în folie și încălziți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Între timp, gătiți următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-o tigaie, amestecând, timp de 7 minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
5
Amestecați cartofii dulci cu ardei iute chipotle într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Feliați carnea de porc subțire. Umpleți cojile de taco cu piure de cartofi dulci, amestec de germeni, carne de porc și ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Taco ShellsTaco Shells
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Se servește cu smântână și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
SmântânăSmântână

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista