Tacos de fasole de porc și negru

Tacos de fasole de porc și negru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1062 calorii, 148g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $6.15 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coji de taco de porumb, smântână, ardei iute chipotle în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Tacos cu carne de porc afumată și fasole neagră, Tacos Cu Fasole Neagră, și Tacos Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Înfășurați carnea de porc în folie și încălziți timp de 15 minute.
Între timp, gătiți următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-o tigaie, amestecând, timp de 7 minute sau până când este fierbinte.
Amestecați cartofii dulci cu ardei iute chipotle într-un castron separat.
Feliați carnea de porc subțire. Umpleți cojile de taco cu piure de cartofi dulci, amestec de germeni, carne de porc și ceapă roșie.
Se servește cu smântână și pene de var.