Tacos de Camarones al Mojo de Ajo (saut Tacos de creveți saut)

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Tacos de Camarones al Mojo de Ajo (saut Tacos de creveți saut) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 619 calorii. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 455 ar spune că a lovit locul. Un amestec de usturoi, jalape Chile, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Tacos cu creveți usturoi-Cilantro (Tacos de Camarones al Mojo de Ajo), Tacos De Porc Mojo, și Mojo Curcan Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul de canola într-o tigaie mare setată la foc mare. Când începeți să fumați, adăugați ceapa și amestecați. Gatiti pana cand incep sa devina moi, amestecand constant, aproximativ un minut.
Adăugați creveții și gătiți, amestecând ocazional, până când creveții sunt în mare parte roz.
Adăugați untul, jalapele și usturoiul și gătiți, amestecând des, până când usturoiul este foarte parfumat, aproximativ un minut. Condimentează cu sare și gătește până când creveții sunt complet fierți, aproximativ 30 de secunde. Opriți focul și amestecați pătrunjelul.
Încălziți o a doua tigaie la foc mediu.
Adăugați câte tortilla se va potrivi într-un singur strat și încălziți-le câteva secunde pe fiecare parte până se înmoaie. Puneți deoparte și acoperiți cu un prosop. Repetați până când toate tortilele sunt calde.
Puneți puțin din umplutura de creveți în fiecare tortilla.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio