Tacos cu ouă și cârnați cu Avocado și Scallion

Rețeta omletă și Tacos de cârnați cu Avocado și Scallion este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 828 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ouă, sare și piper kosher, pene de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sănătos și delicios: ouă amestecate cu Scallion cu chimen, Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado, și California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Când străluciți, adăugați cârnați și ceapă roșie și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură de lemn, până când cârnații sunt fierți și ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Scoateți din tigaie cu o lingură cu fante și rezervați. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Într-un castron combinați avocado și suc de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.
În tigaia curățată încălziți untul la foc mediu mic până când untul s-a topit, apoi adăugați ouă bătute și gătiți, amestecând frecvent, până când abia începeți să vă țineți împreună și cremă. Îndoiți cârnații și ceapa rezervate și scoateți-le de pe foc. Se condimentează după gust cu sare și piper și se transferă imediat într-un castron.
Împărțiți ouăle amestecate uniform între tortilla, acoperiți cu avocado și scallions și serviți imediat trecând cilantro tocat, var feliat și sos fierbinte, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.