Tacos Cu Frunze De Salată
Salata de frunze Tacos este un fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 12 porții. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână stoc de pui, condimente taco, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 11 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Încercați Salată De Salată Cu Frunze Ofilite, Carne de porc în cupe de frunze de salată, și Salată de frunze pentru bebeluși cu măsline și pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati ardeiul gras verde si ceapa galbena intr-o tigaie la foc mediu cu ulei de masline si bulion de pui pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Tăiați carnea de vită măcinată în bucăți mici; așezați într-o tigaie separată la foc mediu. Gătiți și amestecați carnea de vită măcinată cu condimente taco până când carnea de vită este rumenită și sfărâmicioasă, 5 până la 8 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Presărați roșiile Rome cu sare într-un bol.
Puneți brânza Cheddar într-un castron separat.
Umpleți fiecare frunză de salată cu aproximativ 2 linguri de umplutură de vită; top cu 1 până la 2 lingurițe amestec de ardei verde, roșii romi, aproximativ 1 1/2 linguri brânză Cheddar.