Reteta dulce și picant Tacos coaste scurte ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 7 ore și 40 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1525 calorii, 53G de proteine, și 127g de grăsime per portie. Pentru $ 5.6 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de crema mexicană, oțet de cidru de mere, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Aragaz lent Tacos cu coaste scurte dulci și picante cu guacamol de susan, Coaste scurte dulci și picante, și Tacos de tocană coreeană de vită (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte Kogi BBQ) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înmuiați chilele ancho în apă clocotită până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scurgeți și aruncați lichidul.
4
Transferați chilele înmuiate într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ceapa, usturoiul, zahărul brun, oțetul de cidru de mere, bulionul de vită, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper. Puree până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Umăr
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
6
Se usucă coastele și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până la cald, dar nu fumați. Se rumenesc coastele în 3 loturi, întorcându-se ocazional, aproximativ 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați coastele rumenite într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
9
Se toarnă sosul peste coaste (lichidul ar trebui să ajungă la jumătatea părții laterale a cărnii),
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
10
acoperiți și gătiți timp de 7 ore la înălțime până când sunt foarte fragede. Lăsați coastele să se răcească ușor în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Scoateți coastele din sos. Aruncați oasele și tăiați carnea într-un castron mare. Îndepărtați grăsimea de pe suprafață și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se amestecă sosul în carne și se condimentează cu sare și piper, după gust. Puneți carnea și sosul în tortilla caldă de porumb și serviți cu crema mexicană și cilantro proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla De Porumb
Coriandru Proaspăt
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.