Reteta dulce și picant Tacos coaste scurte ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 7 ore și 40 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1525 calorii, 53G de proteine, și 127g de grăsime per portie. Pentru $ 5.6 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de crema mexicană, oțet de cidru de mere, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Aragaz lent Tacos cu coaste scurte dulci și picante cu guacamol de susan, Coaste scurte dulci și picante, și Tacos de tocană coreeană de vită (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte Kogi BBQ) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înmuiați chilele ancho în apă clocotită până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Scurgeți și aruncați lichidul.
4
Transferați chilele înmuiate într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ceapa, usturoiul, zahărul brun, oțetul de cidru de mere, bulionul de vită, 1 linguriță sare și 1 linguriță piper. Puree până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pachet Milk Duds
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se usucă coastele și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până la cald, dar nu fumați. Se rumenesc coastele în 3 loturi, întorcându-se ocazional, aproximativ 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați coastele rumenite într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
9
Se toarnă sosul peste coaste (lichidul ar trebui să ajungă la jumătatea părții laterale a cărnii),
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
10
acoperiți și gătiți timp de 7 ore la înălțime până când sunt foarte fragede. Lăsați coastele să se răcească ușor în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Scoateți coastele din sos. Aruncați oasele și tăiați carnea într-un castron mare. Îndepărtați grăsimea de pe suprafață și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
12
Se amestecă sosul în carne și se condimentează cu sare și piper, după gust. Puneți carnea și sosul în tortilla caldă de porumb și serviți cu crema mexicană și cilantro proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tortilla De Porumb
Coriandru Proaspăt
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.