Tacos Crocant De Avocado De Zece Minute

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Avocado crocant zece minute Tacos. O porție conține 221 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ardei iute, scoici stand 'n taco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 34%. Încercați Srirachan Avocado Tacos De Zece Minute, Tacos Crocant De Conopidă Cu Sos De Avocado, Lime Și Coriandru, și {30 Minute} Tacos de creveți de nucă de cocos cu Mango, ardei roșu și salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă puiul cald mărunțit împreună cu ardeii iute verzi într-un castron mediu.
Lingura de umplere în coji de taco cald. Se acoperă cu avocado și queso fresco sfărâmate și se stropește cu sos sriracha.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.