Tacos Carne Asada ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1218 calorii, 60g de proteine, și 76g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,75 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. 2944 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de limes, serrano chile, roșii coapte de viță de vie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Carne Asada Tacos, Carne Asada Tacos, și Carne Asada Tacos.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați friptura de flanc într-un vas mare de copt și turnați mojo-ul peste el. Înfășurați bine în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 1 oră sau până la 8 ore, astfel încât aromele să se poată scufunda în carne. Totuși, nu marinați friptura mai mult de 8 ore, altfel fibrele se descompun prea mult și carnea devine moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Friptură
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
3
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie cu grătar crestat la flacără medie-mare (puteți folosi și un pui de carne).
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Pui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Ungeți grătarele cu puțin ulei pentru a preveni lipirea cărnii. Trageți friptura din marinada mojo și condimentați friptura pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți (sau prăjiți) friptura timp de 7 până la 10 minute pe fiecare parte, rotind o dată, până când este mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Marinada
Friptură
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți friptura pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească timp de 5 minute pentru a permite sucurilor să se așeze. Tăiați subțire friptura peste Bob pe o diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Încălziți tortilele timp de 30 de secunde pe fiecare parte într-o tigaie uscată sau pe grătar, până când sunt prăjite și flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Pentru a face tacos, stivuiți 2 din tortilla caldă, așezați aproximativ 4 uncii de carne de vită în centru și presărați cu niște salată, ceapă și brânză. Completați fiecare taco cu o lingură de salsa Pico De Gallo și garnisiți cu pene de var. Repetați cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De Gallo
Pană De Var
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Salată Verde
Brânză
Ceapă
Dientes De Ajo
Carne De Vită
8
Într-un mortar și pistil sau castron, amestecați împreună usturoiul, jalapeno, coriandru, sare și piper pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei Iute
Usturoi
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Bol
9
Puneți pasta într-un borcan de sticlă sau recipient de plastic.
10
Adăugați sucul de lămâie, sucul de portocale, oțetul și uleiul. Agitați-l foarte bine pentru a combina. Utilizați ca marinată pentru pui sau carne de vită sau ca condiment de masă.