Taco Queso Dip
Taco Queso Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 372 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână salsa, amidon de porumb, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 90 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, și Taco cu ciuperci, Rajas și porumb cu Queso Fresco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Monterey jack și brânza cheddar într-un castron mediu și aruncați cu amidon de porumb până când sunt acoperite uniform. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor în jurul marginilor, aproximativ 5 minute.
Se adaugă jalapeincormo, usturoi, pudră de chili, chimen și oregano și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați carne de vită măcinată și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă salsa, se reduce focul la mediu și se fierbe timp de 5 minute.
Se amestecă în lapte evaporat, răzuire partea de jos a tigaie pentru a elibera orice fond, și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și adăugați brânză. Se amestecă constant până când brânza este topită și netedă. Se amestecă smântână, coriandru și coajă de tei. Condimentează cu sare după gust.
Transferați într-un castron și serviți imediat.