Reteta Taco pizza Grande este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un extraordinar lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel principal are 219 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, apă caldă, măsline și sare. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Omleta Grande Pizzan, Pizza Taco cu crustă ușoară de făină de porumb {Plus Kit de pizza Giveaway!}, și Pizza Taco cu crustă ușoară de făină de porumb {Plus Kit de pizza Giveaway!}.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați zahărul, sarea și 1 cană de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă o dată pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Între timp, într-o tigaie mică, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați condimente taco și apă; aduceți la fierbere. Se amestecă fasolea prăjită; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Fasole Prăjită
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Punch aluat în jos; rola într-un 13-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Punch
10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Transfer la un 12-in. tigaie pentru pizza acoperită cu spray de gătit; construiți ușor marginile. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Dot cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
8
Întindeți amestecul de vită peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Coaceți la 350 de euro timp de 25 de minute sau până când crusta se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Se presară roșii, ceapă, măsline și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fantini Sangiovese. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Fantini Sangiovese
Culoare roșie granat. Intens și persistent, fructat, cu o notă winy și favoare de lemn. Corp mediu, taninuri bune, echilibrate și gata de băut.Excelent cu toate cursurile tipice de gătit tradițional Italian, cu carne și pește copt.