Taco Monstru Gura

Taco Monstru Gura
Reteta Taco monstru gura este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 152 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 60 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați scoici stand 'n taco, carne de vită măcinată, măsline umplute cu pimiento și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Monstru Gura, Sănătos Halloween Monstru Gura, și Supă de Tortilla de curcan {din gura pruncilor} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare roșie pe lungime în 3 bucăți. Rămase în interiorul de tomate pot fi tocate pentru umplere taco suplimentare, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2
Tăiați fanta în 1 parte a fiecărui măslin pentru a face o parte plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Tăiați fiecare dintre feliile de brânză pe jumătate vertical într-o linie în zig-zag pentru a arăta ca dinții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Se încălzește cuptorul la 350 F. Aranjați cojile de taco pe foaia de cookie-uri fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când este fierbinte. Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente taco și apă. Reduceți căldura la mediu; gătiți aproximativ 5 minute, amestecând frecvent până când apa s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru a asambla, umpleți tacos cu umpluturile dorite, astfel încât hamburgerul să fie deasupra. Așezând fiecare taco pe o parte pe farfuria de servire, introduceți 1 felie de Roșie în umplutura de carne pentru a arăta ca limba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Așezați 1 felie de brânză cu marginea în zig-zag spre carne de-a lungul părții superioare a taco-ului între coajă și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Așezați 2 măsline, cu părțile plate în jos, pentru a arăta ca ochii deasupra cochiliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista