Taco La Grătar-Pui La Grătar
Taco la grătar - puiul la grătar este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 277 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. Un amestec de sos de grătar, amestec de condimente taco, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Copane De Pui La Grătar La Grătar, Gratar Gratar Pui Kabobs, și Pui La Grătar Sriracha La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute. Într-un castron puțin adânc, amestecați amestecul de condimente taco și oregano.
Periați puiul cu ulei; se acoperă cu amestec de condimente taco.
Puneți puiul pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 4 până la 6 minute sau până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți sosul de grătar, sosul de chili și chimenul până la fierbere la foc mediu-mic, amestecând ocazional.