Taco cu ciuperci, Rajas și porumb cu Queso Fresco
Ciuperci, Rajas, și Taco de porumb cu Queso Fresco este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 170 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ceapă, tortilla caldă de porumb, crenguțe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Taco cu ciuperci, Rajas și porumb cu Queso Fresco, Cina in seara asta: ciuperci, Rajas, și Tacos de porumb cu Queso Fresco, și Salată de porumb cu Queso Fresco.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii iute ca pentru rajas (Vezi nota) și tăiați-i în zaruri de 1/2 inch.
Încălziți o tigaie grea (de preferință fontă) la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte.
Într-un castron, aruncați porumbul cu 1 linguriță de ulei de măsline și o stropire de sare.
Întindeți porumbul în tigaia fierbinte și lăsați-l să se înnegrească ușor, fără a amesteca, timp de 30 de secunde.Aveți un capac gata în cazul în care sâmburii încep să apară.
Scoateți porumbul prăjit dintigaie.
În aceeași tigaie, încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline.
Adăugați ceapa și ardeii iute cubulețeși gătiți, amestecând des, până când ceapa este moale și începe să se rumenească. Se condimentează ușor cu sare și se scoate din tigaie.
Reduceți căldura și adăugați uleiul de măsline rămas.
Adăugați usturoiul și ciupercile.Gatiti, amestecand des, pana cand ciupercile sunt fierte, 2 pana la 3 minute. Întoarceți porumbul și ardeii iute în tigaie și amestecați pentru a reîncălzi.
Opriți focul și amestecați epazotul, dacă utilizați, piper negru și queso fresco.
Pentru a asambla tacos, puneți câteva legume pe o tortilla. Se acoperă cu o lingură generoasă de salsa și se presară peste toate aproximativ 1 linguriță de brânză cotixa. Se acoperă cu o crenguță de coriandru.
Prăjiți ardeii întregi pe toate părțile, așezându-i direct într-o flacără de gaz sau sub un pui de carne fierbinte. Înfășurați-le într-un prosop de hârtie și lăsați să se răcească complet, apoi îndepărtați tulpina și semințele. Frecați pielea carbonizată cu prosopul—nu spălați ardeii iute sau veți pierde toată acea aromă grozavă de fum.
Retipărit cu permisiunea de la amor y Tacos: Tacos Mexican Modern, Margaritas și Antojitos de Deborah Schneider, 8 Mai 2010 Stewart, Tabori & Chang
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.