Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.63 pe portie. O porție conține 625 calorii, 11g de proteine, și 41G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mentă De Ciocolată Congelată, Batoane De Plăcintă Congelate Cu Ciocolată Cu Mentă, și Desert De Mentă De Ciocolată Congelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți smântâna, laptele, zahărul și sarea la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți ouăle într-un castron până se omogenizează, apoi adăugați amestecul de smântână fierbinte într-un flux lent, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Transferați crema înapoi în cratiță și gătiți la foc moderat mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii și înregistrează 175 până la 180 F pe termometru (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă imediat printr-o sită cu ochiuri fine în vasul curățat, apoi se amestecă lichiorul. Se răcește crema la temperatura camerei, amestecând ocazional, apoi se răcește, suprafața acoperită cu o rundă de hârtie de ceară, până la rece, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Lichior
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Sita
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de jos a tăvii de copt pătrate cu hârtie de ceară sau pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tava De Copt
Cuptor
2
Topiți ciocolata cu apă într-o cratiță mică și grea la foc foarte mic, amestecând, apoi răciți până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți gălbenușurile, 1/3 cană de zahăr și sarea într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când este gros și palid, aproximativ 5 minute într-un mixer în picioare sau aproximativ 8 minute cu un handheld. Îndoiți în ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Bateți albușurile cu bătătoarele curățate până când țin vârfuri moi. Bateți în restul de 1/3 cană de zahăr 1 lingură la un moment dat și continuați să bateți până când albii țin doar vârfuri rigide, aproximativ 5 minute. Îndoiți o treime din albi în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ciocolata
Zahăr
5
Întindeți aluatul uniform în tava de copt și coaceți în mijlocul cuptorului până când este umflat și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese cu firimituri aderente, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Frigarui
6
Transferați tigaia într-un raft, apoi acoperiți partea superioară a tortului cu 2 straturi de prosoape de hârtie umezite și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
7
Îndepărtați prosoapele și răciți tortul complet în tigaie (tortul se va dezumfla pe măsură ce se răcește). Cerneti 1 1/2 linguri de cacao peste tort, apoi desfaceti marginile cu un cutit ascutit. Inversați o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară peste tort și inversați tortul pe ea, apoi îndepărtați ușor hârtia de ceară acum deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Hârtie De Ceară
Cuțit
Tigaie
1
Înghețați crema în aparatul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
2
Transferați înghețata într-un recipient etanș și congelați până când este ferm, dar încă răspândit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
1
Cutie de lapte cu ulei, apoi căptușiți partea inferioară și laturile lungi cu o foaie de folie de plastic, lăsând cel puțin o consolă de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Tăiați tortul pentru a forma un dreptunghi de 7 1/2 pe 6 1/4 inci (rezervați garnituri pentru o altă utilizare), apoi tăiați dreptunghiul pe lungime în benzi de 5 (7 1/2 pe 1 1/4 inci). Folosind o spatulă metalică subțire, aranjați 2 benzi pe fundul cutiei, spălați pe fiecare parte lungă. Umpleți spațiul dintre benzi cu înghețată (de preferință folosind o mică spatulă metalică offset). Aranjați 1 fâșie de tort în jos în centrul cutiei (deasupra înghețatei) și umpleți spațiile de pe ambele părți ale tortului cu înghețată. Aranjați cele 2 benzi de tort rămase pe laturile lungi ale cutiei (deasupra înghețatei) și umpleți spațiul dintre ele cu înghețată. (Vor rămâne niște înghețată rămasă.) Dacă înghețata devine prea moale în timpul asamblării, înghețați până când este suficient de fermă pentru a lucra, aproximativ 15 minute. Acoperiți partea superioară cu folie de plastic, apoi înghețați până când desertul este întărit, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Pentru a servi, desfaceți consola și inversați cutia pe un platou răcit, folosind folie de plastic pentru a ajuta la tragerea tortului din cutie. Tăiați laturile uniform la pâine neaten, dacă este necesar (inghetata poate prelinge un pic pe laturi), apoi cerne rămase 1 1/2 linguri de cacao peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Pudră De Cacao
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Tăiați felii cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
1
* Înghețata poate fi făcută cu 2 zile înainte de asamblarea tablei de șah. Se înmoaie în frigider înainte de utilizare.* Tabla de șah asamblată poate fi înghețată până la 4 zile.