Tabla Mediterranean Bistro Magical Egg Ravioli

Tabla Mediterranean Bistro Magical Egg Ravioli
Tabla Mediterranean Bistro Magical Egg Ravioli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, unt, ricotta cu lapte integral și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Tabla Mediterranean Bistro Magical Egg Ravioli, Tabla ' s Tart și Sangria fructată, și Salată Magică De Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 1/4 căni de făină, ouă întregi și smântână pentru a forma aluat. Întoarceți-vă pe o suprafață curată și frământați până se omogenizează, aproximativ 5 minute. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață și puneți-l lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați 1 lingură. sare și frunze de bietă în oală. Gatiti smogul pana cand apa revine la fierbere si frunzele sunt fragede, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați frunzele de smog în apă cu gheață. (Păstrați oala cu apă fierbinte pe aragaz, dar opriți focul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chard ElvețianChard Elvețian
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți bietul, stoarceți cât mai multă apă și tocați (ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se amestecă bietă cu ricotta, 1/4 cană parmezan, rămânând 1/4 linguriță. sare și piper după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chard ElvețianChard Elvețian
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Taie un 5-in.- diametrul rotund dintr-o bucată de hârtie și pus deoparte. Desfaceți aluatul de paste, împărțiți-l în 6 bucăți și bateți fiecare bucată într-un 1/2-in.- dreptunghi gros. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, setați o rolă de paste pe cea mai largă setare și rulați bucata, pudrând aluatul cu făină, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea. Îndoiți piesa în treimi (ca o literă) și rulați-o din nou. Repetați plierea și rularea încă o dată pentru un total de trei role pe cea mai largă setare. Repetați cu restul de 5 bucăți de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
7
Setați rola la următoarea setare cea mai îngustă și rulați fiecare piesă o dată. Repetați cu următoarea setare cea mai îngustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
8
Tăiați fiecare bucată în jumătate și rulați pe fiecare setare rămasă de două ori, rotind 90 între rulouri și tunderea după cum este necesar pentru a se potrivi și pentru a păstra o formă practic pătrată, până când pătratele de aluat sunt suficient de subțiri pentru a vedea și măsura cel puțin 5 in. din toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
9
Folosind hârtie rotundă ca șablon, tăiați 5-in. runde din fiecare pătrat de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1
Așezați 6 runde de paste pe o suprafață curată prăfuită cu făină. Pe fiecare rundă, folosiți o lingură mică pentru a aranja 1/6 din amestecul de bietă-ricotta într-un cerc de aproximativ 3/4 in. de la margini, creând un puț în centru suficient de mare pentru a ține un gălbenuș de ou. Repetați cu restul de 5 runde de paste și amestecul de bietă. Puneți un gălbenuș de ou în centrul fiecărui godeu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Chard ElvețianChard Elvețian
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Ungeți marginile pastelor cu albuș de ou și așezați o a doua rundă de paste deasupra fiecărui ravioli. Lucrând din centrul fiecărui ravioli, apăsați ușor pastele de sus pe umplutură pentru a vă asigura că nu există buzunare de aer în ravioli. Apăsați marginile ferm împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
RavioliRavioli
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Aduceți oala cu apă la fierbere lentă. Cu un 4-la 5-in. strecurătoare sau lingură cu fante, ravioli mai mici pe rând în apă (gătiți în loturi de 2 sau 3). Gatiti ravioli 3 minute. Folosind filtrul, transferați-le pe o farfurie de servire, ștergând excesul de apă cu un prosop de hârtie. Completați fiecare ravioli cu 1 linguriță. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Presărați ravioli cu semințe de Mac și parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
RavioliRavioli
5
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista