Săptămâna Jocului mare: curcan, slănină și Panini Elvețieni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați săptămâna Jocului mare: curcan, slănină și Panini Elvețieni. O porție conține 1013 calorii, 41G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1024 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, brânză elvețiană, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Săptămâna Jocului mare: Pastrami și panini de fotbal Cheddar în vârstă, Resturi de curcan și Panini Elvețieni, și Sandwich cu curcan la grătar și Panini Elvețieni.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele maionezei într-un robot de bucătărie până când ierburile sunt tocate mărunt și ingredientele sunt combinate și netede.
Întindeți untul pe două felii de pâine pentru a aroma exteriorul sandvișului. Întoarceți o felie de pâine și acoperiți-o cu câteva linguri de maioneză Green Goddess, curcan, slănină și brânză. Închideți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu unt în sus.Grătiți două panini odată, cu capacul închis, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute. Păstrați orice maioneză rămasă acoperită la frigider timp de până la 2 zile.