Sănătos și delicios: ragut de fasole albă și ciuperci
Sănătos și delicios: ragutul de fasole albă și ciuperci este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. O porție conține 388 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii conservate, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Rago de ciuperci, fasole albă și praz 6t, Dovlecei Spaghetti Prăjiți Cu Fasole Albă + Ragout De Ciuperci, și Dovlecei Spaghetti prăjiți cu fasole albă + Ragout de ciuperci.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapă, usturoi și ierburi. Sare ușor. Acoperă.
Se sotează 8 până la 10 minute, până când ceapa este moale.
Adăugați ciuperci și vin. Acoperă. Gatiti 5 minute.
Adăugați fasole, roșii și pătrunjel. Se fierbe timp de 10 minute neacoperit, amestecând ocazional, până când puțin din suc s-a evaporat. Sare și piper după gust
Serviți peste mămăligă, cu parmezan, dacă doriți.