Sănătos și delicios: Frittata cu ciuperci, slănină și parmezan

Sănătos și delicios: Frittata cu ciuperci, slănină și parmezan este un fără gluten și primar felul principal. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, piper, ciuperci buton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Frittata de praz, Kale și ciuperci sănătoase și delicioase, Sănătos Și Delicios: Ciuperci Umplute Cu Scoici, și Sănătos și delicios: mazăre cu ochi negri în stil sudic cu slănină.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie rezistentă la cuptor, gătiți slănina la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți pe o farfurie cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați ceapa și ciuperca în tigaie.
Se sotează până când ceapa este moale și umezeala din ciuperci se evaporă în cea mai mare parte, 10-12 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut sau scăzut și întindeți legumele uniform în tigaie.
Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, albușurile și sarea și piperul după gust.
Se toarnă uniform peste ciuperci și ceapă.
Presărați parmezan uniform peste amestecul de ouă. Gatiti pana cand topul incepe sa se fixeze, 5-10 minute.
Zdrobiți slănina și presărați uniform peste amestecul de ouă. Se fierbe până când partea superioară este complet setată, 2 până la 4 minute.
Îndepărtați cu grijă și tăiați rapid în patru bucăți egale.