Sănătos Și Delicios: Chiftele De Mentă De Casă
Sănătos și delicios: chiftelele de mentă de casă sunt un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 128 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1087 de gurmanzi și bucătari. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată dulce-amărui, unt, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Torturi De Mentă De Casă, Torturi De Mentă De Casă, și Torturi De Mentă De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un blender sau un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați zahărul, untul, extractele și smântâna grea la un nivel scăzut. (Notă: Dacă utilizați mixerul stand, este important să adăugați ingredientele în această ordine. În caz contrar, amestecul devine beton pe fund și firimituri pe partea de sus.) Odată ce ingredientele sunt combinate, rotiți mixerul la viteză medie și bateți încă un minut sau două. Rezultatul final ar trebui să fie neted și să adere foarte bine, aproape ca o pastă. Nu ar trebui să fie cocoloase sau pudrate.
Tapetați o foaie mare de biscuiți cu hârtie de ceară. Folosind o linguriță sau mâinile, rotiți amestecul în bile mici (aproximativ 1 inch sau cam asa ceva).
Așezați pe foaia de prăjituri și aplatizați-le pe fiecare într-un tort. Odată ce toate sunt făcute, puneți-le la frigider timp de 20 de minute.
În timp ce chiftelele se răcesc, topiți ciocolata și scurtați împreună într-un cuptor cu microunde, cu un cazan dublu sau folosind un bol metalic așezat peste o oală cu apă clocotită. Apoi lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei. (Notă: nu-l puneți în frigider, totuși. Nu vrei să se întărească prematur.)
Când au trecut 20 de minute, scoateți chiftelele din frigider. Folosind două furculițe, dunk-le unul câte unul în amestec de ciocolată și rola în jurul până complet acoperite.
Scoateți și așezați din nou pe hârtie de ceară. Când toate sunt terminate, puneți foaia de prăjituri la frigider și lăsați câteva ore, până se întărește ciocolata.
Mănâncă. Păstrați resturile în frigider, sigilate într-un recipient și separate de hârtie de ceară.