Syllabub cu smochine glazurate cu rozmarin

Syllabub cu smochine glazurate cu rozmarin
Dacă $1.59 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Syllabub cu smochine glazurate cu rozmarin ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 2G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sherry amontillado, smântână grea, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 31 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fettuccine cu smochine, rozmarin și slănină, Fettuccine De Ou Cu Smochine, Rozmarin Și Pancetta, și Rozmarin umplutură de grâu integral cu smochine și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți syllabub: puneți toate ingredientele syllabub, cu excepția cremei, într-un castron mare și bateți până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea în frigider, aproximativ 1 oră.
1
Încălziți zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați rozmarinul și sarea, amestecați aproximativ 30 de secunde pentru a dizolva sarea și a zdrobi rozmarinul și opriți focul. Acoperiți și lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Puneți smochinele într-un castron mic, stropiți 2 până la 3 linguri de sirop de rozmarin peste ele și aruncați ușor pentru a acoperi. (Dacă smochinele sunt mai puțin decât coapte, lăsați-le să stea în sirop timp de 30 de minute pentru a îndulci.) Rezervați siropul rămas pentru o altă utilizare, cum ar fi îndulcirea limonadei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimonadăLimonadă
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Scoateți coaja de lămâie din amestecul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se toarnă smântâna în vin și se bate cu mâna până când crema este groasă și își păstrează forma, aproximativ 2 minute. Împărțiți syllabubul între patru pahare de vin sau cupe de înghețată și lingurați smochinele glazurate cu rozmarin peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista