Swedish Ground Almond Spritz Cookie-Uri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scandinave, așa că încercați cookie-urile suedeze de migdale măcinate. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. 83 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Migdale Spritz cookie-uri, Gatiti cartea: migdale-ciocolata Spritz cookie-uri cu apă floare de portocal, și Cremă De Migdale Spritz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți migdalele pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute, până se rumenesc ușor sau până când degajă o aromă.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet. Grind la o consistență asemănătoare nisipului dur într-un procesor de bucătărie sau blender. Asigurați-vă că migdalele sunt reci sau veți face unt de migdale.
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți oul, apoi amestecați extractul de migdale și laptele. Cerneti faina, praful de copt si sarea si amestecati impreuna cu migdalele prajite la sol pentru a forma un aluat moale. Refrigerați aluatul timp de 15 până la 20 de minute. Acest lucru va ajuta cookie-urile să-și păstreze forma după presare.
Ungeți ușor foile de fursecuri și umpleți presa de fursecuri cu aluat. Apăsați cookie-urile la cel puțin 1 inch distanță, în funcție de dimensiune. Puteți experimenta cu diferite modele de cookie-uri. Am descoperit că majoritatea suedezilor adevărați tind să folosească forma stelei, cu toate acestea, ești liber să folosești orice formă ți se potrivește.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când prăjiturile se rumenesc ușor. Se răcește pe foile de cookie timp de un minut înainte de a se transfera pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.