Swedish Ground Almond Spritz Cookie-Uri

Swedish Ground Almond Spritz Cookie-Uri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scandinave, așa că încercați cookie-urile suedeze de migdale măcinate. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. 83 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Migdale Spritz cookie-uri, Gatiti cartea: migdale-ciocolata Spritz cookie-uri cu apă floare de portocal, și Cremă De Migdale Spritz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute, până se rumenesc ușor sau până când degajă o aromă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet. Grind la o consistență asemănătoare nisipului dur într-un procesor de bucătărie sau blender. Asigurați-vă că migdalele sunt reci sau veți face unt de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuptorCuptor
5
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți oul, apoi amestecați extractul de migdale și laptele. Cerneti faina, praful de copt si sarea si amestecati impreuna cu migdalele prajite la sol pentru a forma un aluat moale. Refrigerați aluatul timp de 15 până la 20 de minute. Acest lucru va ajuta cookie-urile să-și păstreze forma după presare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Praf De CoptPraf De Copt
MigdaleMigdale
Cookie-uriCookie-uri
UntUnt
CremăCremă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Ungeți ușor foile de fursecuri și umpleți presa de fursecuri cu aluat. Apăsați cookie-urile la cel puțin 1 inch distanță, în funcție de dimensiune. Puteți experimenta cu diferite modele de cookie-uri. Am descoperit că majoritatea suedezilor adevărați tind să folosească forma stelei, cu toate acestea, ești liber să folosești orice formă ți se potrivește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când prăjiturile se rumenesc ușor. Se răcește pe foile de cookie timp de un minut înainte de a se transfera pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista