Swede dauphinoise

Swede dauphinoise
Swede dauphinoise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 495 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită hamsie, uleiul din hamsii, parmezan și cimbru de crenguță. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi Dauphinoise, Fenicul Dauphinoise, și Butternut Dauphinoise.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scurgeți hamsiile, dar rezervați 2 linguri de ulei și încălziți-l într-o tigaie, apoi gătiți ceapa timp de 10 minute până se înmoaie. Tăiați hamsiile și jumătate de cimbru și amestecați-le prin ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Cojiți suedezii, apoi sfărâmați și feliați. Într-un castron mare, aruncați suedezii cu ceapa, două treimi din smântână și niște piper negru crăpat. Puneți suedezii într-un vas de copt, acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
RutabagaRutabaga
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Scoateți vasul din cuptor, scoateți folia, apăsați în jos cu o felie de pește, apoi stropiți cu restul de cremă. Se împrăștie peste pesmet și parmezan, apoi se coace încă aproximativ 1 oră, până devin aurii și suedezii sunt fragede. Împrăștiați cu cimbru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
RutabagaRutabaga
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista