Swede dauphinoise
Swede dauphinoise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 495 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită hamsie, uleiul din hamsii, parmezan și cimbru de crenguță. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi Dauphinoise, Fenicul Dauphinoise, și Butternut Dauphinoise.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Scurgeți hamsiile, dar rezervați 2 linguri de ulei și încălziți-l într-o tigaie, apoi gătiți ceapa timp de 10 minute până se înmoaie. Tăiați hamsiile și jumătate de cimbru și amestecați-le prin ceapă.
Cojiți suedezii, apoi sfărâmați și feliați. Într-un castron mare, aruncați suedezii cu ceapa, două treimi din smântână și niște piper negru crăpat. Puneți suedezii într-un vas de copt, acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți vasul din cuptor, scoateți folia, apăsați în jos cu o felie de pește, apoi stropiți cu restul de cremă. Se împrăștie peste pesmet și parmezan, apoi se coace încă aproximativ 1 oră, până devin aurii și suedezii sunt fragede. Împrăștiați cu cimbru rămas.