Swede dauphinoise

Swede dauphinoise
Swede dauphinoise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 495 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită hamsie, uleiul din hamsii, parmezan și cimbru de crenguță. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi Dauphinoise, Fenicul Dauphinoise, și Butternut Dauphinoise.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scurgeți hamsiile, dar rezervați 2 linguri de ulei și încălziți-l într-o tigaie, apoi gătiți ceapa timp de 10 minute până se înmoaie. Tăiați hamsiile și jumătate de cimbru și amestecați-le prin ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Cojiți suedezii, apoi sfărâmați și feliați. Într-un castron mare, aruncați suedezii cu ceapa, două treimi din smântână și niște piper negru crăpat. Puneți suedezii într-un vas de copt, acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Scoateți vasul din cuptor, scoateți folia, apăsați în jos cu o felie de pește, apoi stropiți cu restul de cremă. Se împrăștie peste pesmet și parmezan, apoi se coace încă aproximativ 1 oră, până devin aurii și suedezii sunt fragede. Împrăștiați cu cimbru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista