Sută La Sută Pâine De Secară
O sută la sută pâine de secară este o vegan rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, melasă, fulgi instant de cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Încercați Sută La Sută Pâine De Secară, Pâine De Secară Daneză, și 50 La Sută Pâine Cu Aluat Integral Din Grâu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați melasa și apa caldă; amestecați drojdia.
Lăsați să stea 10 minute sau până se spumează. Într-un castron mare, amestecați făina de secară, glutenul, fulgii de cartofi și sarea.
Adăugați amestecul de drojdie și scurtarea la ingredientele uscate și amestecați până când agitarea este prea dificilă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați timp de 8 până la 10 minute. Este în regulă să faci câteva pauze.
Așezați vasul cu susul în jos peste aluat și lăsați aluatul să crească până la dimensiunea dublă, aproximativ 45 de minute.
Când aluatul a crescut, aplatizați-l pentru a îndepărta bulele de aer și rulați-l într-o pâine strânsă. Ungeți o foaie de copt și presărați cu făină de porumb.
Așezați pâinea pe foaie și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Coaceți pâinea timp de 35 până la 45 de minute sau până când pâinea sună goală când este bătută pe fund.