Sushi de morcov-carne de vită cu muștar de Caper-busuioc
Morcov-carne de vită Sushi cu muștar Caper-busuioc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 31 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, fripturi de vită, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Jewshi cu Caper Mayo-Sushi Evreiesc, Morcov și Hummus\\" Sushi \ \ " sandwich-uri, și Sos de muștar-Caper pentru Broccoli.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci (nu antiaderentă) la foc mediu-mare până când este fierbinte, aproximativ 2 minute. Între timp, fripturile se usucă și se presară peste tot cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper (total).
Adăugați ulei vegetal în tigaia fierbinte, învârtindu-se pentru a acoperi fundul, apoi fripturile maronii, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute în total.
Transferați fripturile într-o tigaie mică de copt și prăjiți în cuptor 5 minute.
Se transferă pe o tăietură și se răcește aproximativ 30 de minute.
În timp ce fripturile se răcesc, tăiați morcovii pe lungime în panglici de 42 (1 inch lățime) (mai puțin de 1/16 inch grosime) cu un feliator cu lamă reglabilă sau un cojitor de legume.
Gatiti panglicile intr-o oala cu apa sarata clocotita (2 linguri sare pentru 4 litri de apa), neacoperite, pana cand sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Transferați cu o lingură cu fante într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Se scurge cu grijă, apoi se usucă panglicile.
Bateți împreună busuiocul, pătrunjelul, muștarul, șalotele, caperele și usturoiul într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Tăiați grăsimea și zgârierea din fripturi, apoi tăiați fiecare pe lungime în benzi de 3 (3/4 până la 1 inch).
Așezați un covor de sushi cu șipci care rulează transversal sau un pătrat de hârtie pergament de 9 inci pe o suprafață de lucru. Aranjați 6 până la 8 panglici de morcov una lângă alta pe lungime, urmând șipci și ușor suprapuse, pentru a forma un pătrat de 6 inci.
Răspândiți aproximativ 1 lingură de sos de muștar uniform pe jumătatea inferioară a pătratului de morcov, apoi așezați 1 fâșie de friptură peste morcovi la 1 inch de marginea cea mai apropiată de dvs.
Rulați morcovii și carnea de vită strâns, folosind covorașul de sushi ca ajutor.
Transferați ruloul de vită, cu cusătura în jos, pe o tăietură, apoi tăiați capetele și tăiați transversal în bucăți de aproximativ 10 (1/2 inch). Faceți și tăiați încă 5 rulouri. Întoarceți bucățile în poziție verticală pentru a servi.
Rulourile de vită pot fi asamblate (dar nu tăiate în bucăți) cu 1 zi înainte și răcite, fiecare rulou înfășurat strâns în folie de plastic.
Tăiați rulourile la rece, apoi aduceți la temperatura camerei, acoperite cu folie de plastic, înainte de servire, aproximativ 30 de minute.