Sushi de morcov-carne de vită cu muștar de Caper-busuioc
Morcov-carne de vită Sushi cu muștar Caper-busuioc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 31 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, fripturi de vită, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Jewshi cu Caper Mayo-Sushi Evreiesc, Morcov și Hummus\\" Sushi \ \ " sandwich-uri, și Sos de muștar-Caper pentru Broccoli.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci (nu antiaderentă) la foc mediu-mare până când este fierbinte, aproximativ 2 minute. Între timp, fripturile se usucă și se presară peste tot cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ulei vegetal în tigaia fierbinte, învârtindu-se pentru a acoperi fundul, apoi fripturile maronii, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați fripturile într-o tigaie mică de copt și prăjiți în cuptor 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
5
Se transferă pe o tăietură și se răcește aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
În timp ce fripturile se răcesc, tăiați morcovii pe lungime în panglici de 42 (1 inch lățime) (mai puțin de 1/16 inch grosime) cu un feliator cu lamă reglabilă sau un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
7
Gatiti panglicile intr-o oala cu apa sarata clocotita (2 linguri sare pentru 4 litri de apa), neacoperite, pana cand sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Transferați cu o lingură cu fante într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Se scurge cu grijă, apoi se usucă panglicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
9
Bateți împreună busuiocul, pătrunjelul, muștarul, șalotele, caperele și usturoiul într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Muștar
Pătrunjel
Capere
Usturoi
Busuioc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Tăiați grăsimea și zgârierea din fripturi, apoi tăiați fiecare pe lungime în benzi de 3 (3/4 până la 1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
11
Așezați un covor de sushi cu șipci care rulează transversal sau un pătrat de hârtie pergament de 9 inci pe o suprafață de lucru. Aranjați 6 până la 8 panglici de morcov una lângă alta pe lungime, urmând șipci și ușor suprapuse, pentru a forma un pătrat de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
12
Răspândiți aproximativ 1 lingură de sos de muștar uniform pe jumătatea inferioară a pătratului de morcov, apoi așezați 1 fâșie de friptură peste morcovi la 1 inch de marginea cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Muștar
Sos
Friptură
13
Rulați morcovii și carnea de vită strâns, folosind covorașul de sushi ca ajutor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Carne De Vită
Rola
14
Transferați ruloul de vită, cu cusătura în jos, pe o tăietură, apoi tăiați capetele și tăiați transversal în bucăți de aproximativ 10 (1/2 inch). Faceți și tăiați încă 5 rulouri. Întoarceți bucățile în poziție verticală pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Rulourile de vită pot fi asamblate (dar nu tăiate în bucăți) cu 1 zi înainte și răcite, fiecare rulou înfășurat strâns în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Carne De Vită
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Tăiați rulourile la rece, apoi aduceți la temperatura camerei, acoperite cu folie de plastic, înainte de servire, aproximativ 30 de minute.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Delaire Graff Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.