Susan-Sare De Mare Breadsticks
Susan-Grisinele cu sare de mare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 32 de porții cu 44 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, zahăr, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Fenicul răsucit și grisine de sare grosieră, Grisine De Susan, și Grisine Moi De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă 1/4 linguriță sare. Lingurați ușor făina în cupe și linguri de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 căni plus 2 linguri făină și semințe de susan; se amestecă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient din restul de 1/2 cană de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rotiți porțiunea într-un dreptunghi de 10 x 5 inci pe o suprafață făinoasă.
Se presară cu 1/4 linguriță sare; rulați ușor sarea în aluat cu un sucitor.
Tăiați aluatul în benzi de 8 (10 inci lungime). Ridicați ușor ambele capete ale fiecărei benzi; răsuciți ușor aluatul.
Așezați răsucirile de aluat la o distanță de 1 inch pe foile de copt acoperite cu spray de gătit și presărate cu făină de porumb. Repetați procedura de încă trei ori cu aluatul rămas și restul de 3/4 linguriță de sare.
Coaceți la 375 timp de 12 minute sau până când se rumenesc ușor pe fund.
Scoateți din tigaie; se răcește pe rafturi de sârmă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling