Susan Feniger ' s Susan Crusted Banana Fritters cu nucă de cocos Kaya Jam

Susan Feniger ' s Susan Crusted Banana Fritters cu nucă de cocos Kaya Jam
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați să încercați Susan Feniger ' s Sesame Crusted Banana Fritters with Coconut Kaya Jam. O porție conține 442 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă spumantă, semințe de susan, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Toastul Kaya al lui Susan Feniger, Kaya Toast de pe strada lui Susan Feniger, și Găluștele ucrainene de spanac ale lui Susan Feniger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru gem: într-o cratiță mică, combinați laptele de cocos și 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Tăiați capătul rădăcinii de pe frunzele de pandan și spălați frunzele sub apă curentă rece pentru a îndepărta murdăria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Tăiați pandanul în bucăți de 4 inci pentru a se potrivi mai bine în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați pandanul și sarea în amestecul de lapte de cocos. Aduceți amestecul la fierbere, împingând frunzele de pandan în lapte și gătiți timp de 3 până la 4 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Scoateți de pe foc și lăsați amestecul să se absoarbă timp de 20 de minute, sau până când pandanul este suficient de rece pentru a se descurca cu mâinile goale.
6
Trageți frunzele de pandan din tigaie și strângeți-le peste amestecul de nucă de cocos pentru a extrage cât mai multă aromă și lichid posibil. Aruncați frunzele și lăsați lichidul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Aduceți 2 centimetri de apă la foc mic într-o cratiță medie. Într-un castron din oțel inoxidabil, amestecați împreună ouăle, gălbenușurile de ou și zahărul rămas din cupa de la calibru. Bateți încet amestecul de nucă de cocos. Puneți vasul peste cratița cu apă care fierbe ușor și gătiți ușor, amestecând continuu cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul se îngroașă, 15 până la 20 de minute. Va părea mult timp înainte de a vedea rezultate, dar în momentul în care amestecul începe să se stabilească, devine ușor să gătiți prea mult—așa că aveți grijă să nu vă îndepărtați. Textura ar trebui să fie ca o cremă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă amestecul într-un recipient curat și se pune la frigider să se răcească.
9
Pentru biscuiți: într-un castron mediu, amestecați făina de orez, făina universală, zahărul, semințele de susan și sarea. Bateți încet în apa spumantă pentru a crea consistența unui aluat de clătite slăbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Apă SpumantăApă Spumantă
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Făină De OrezFăină De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Umpleți o tigaie largă cu laturi de 3 inci (o tigaie din fontă funcționează cel mai bine) cu suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale. (Amintiți-vă, uleiul se va extinde și va crește pe măsură ce se încălzește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Încălziți uleiul la foc mediu timp de 4 până la 5 minute sau până când o picătură de aluat plutește imediat și un termometru pentru prăjit înregistrează 350 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Curățați bananele și tăiați-le pe lungime în felii lungi și subțiri (1/8 inch grosime, aproximativ 4 felii pe banană). (Dacă utilizați banane mari, tăiați-le pe jumătate orizontal și apoi tăiați-le pe lungime.) Înmuiați fiecare felie în aluat, aruncați-o în uleiul fierbinte și prăjiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
14
Serviți imediat, cu un castron de gem pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista