Susan Feniger ' s Susan Crusted Banana Fritters cu nucă de cocos Kaya Jam

Susan Feniger ' s Susan Crusted Banana Fritters cu nucă de cocos Kaya Jam
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați să încercați Susan Feniger ' s Sesame Crusted Banana Fritters with Coconut Kaya Jam. O porție conține 442 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă spumantă, semințe de susan, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Toastul Kaya al lui Susan Feniger, Kaya Toast de pe strada lui Susan Feniger, și Găluștele ucrainene de spanac ale lui Susan Feniger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru gem: într-o cratiță mică, combinați laptele de cocos și 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Tăiați capătul rădăcinii de pe frunzele de pandan și spălați frunzele sub apă curentă rece pentru a îndepărta murdăria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Tăiați pandanul în bucăți de 4 inci pentru a se potrivi mai bine în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați pandanul și sarea în amestecul de lapte de cocos. Aduceți amestecul la fierbere, împingând frunzele de pandan în lapte și gătiți timp de 3 până la 4 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Scoateți de pe foc și lăsați amestecul să se absoarbă timp de 20 de minute, sau până când pandanul este suficient de rece pentru a se descurca cu mâinile goale.
6
Trageți frunzele de pandan din tigaie și strângeți-le peste amestecul de nucă de cocos pentru a extrage cât mai multă aromă și lichid posibil. Aruncați frunzele și lăsați lichidul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Aduceți 2 centimetri de apă la foc mic într-o cratiță medie. Într-un castron din oțel inoxidabil, amestecați împreună ouăle, gălbenușurile de ou și zahărul rămas din cupa de la calibru. Bateți încet amestecul de nucă de cocos. Puneți vasul peste cratița cu apă care fierbe ușor și gătiți ușor, amestecând continuu cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul se îngroașă, 15 până la 20 de minute. Va părea mult timp înainte de a vedea rezultate, dar în momentul în care amestecul începe să se stabilească, devine ușor să gătiți prea mult—așa că aveți grijă să nu vă îndepărtați. Textura ar trebui să fie ca o cremă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se toarnă amestecul într-un recipient curat și se pune la frigider să se răcească.
9
Pentru biscuiți: într-un castron mediu, amestecați făina de orez, făina universală, zahărul, semințele de susan și sarea. Bateți încet în apa spumantă pentru a crea consistența unui aluat de clătite slăbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Apă SpumantăApă Spumantă
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Făină De OrezFăină De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Umpleți o tigaie largă cu laturi de 3 inci (o tigaie din fontă funcționează cel mai bine) cu suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale. (Amintiți-vă, uleiul se va extinde și va crește pe măsură ce se încălzește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Încălziți uleiul la foc mediu timp de 4 până la 5 minute sau până când o picătură de aluat plutește imediat și un termometru pentru prăjit înregistrează 350 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Curățați bananele și tăiați-le pe lungime în felii lungi și subțiri (1/8 inch grosime, aproximativ 4 felii pe banană). (Dacă utilizați banane mari, tăiați-le pe jumătate orizontal și apoi tăiați-le pe lungime.) Înmuiați fiecare felie în aluat, aruncați-o în uleiul fierbinte și prăjiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
13
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
14
Serviți imediat, cu un castron de gem pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista