Susan Feniger ' s Susan Crusted Banana Fritters cu nucă de cocos Kaya Jam

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați să încercați Susan Feniger ' s Sesame Crusted Banana Fritters with Coconut Kaya Jam. O porție conține 442 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă spumantă, semințe de susan, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Toastul Kaya al lui Susan Feniger, Kaya Toast de pe strada lui Susan Feniger, și Găluștele ucrainene de spanac ale lui Susan Feniger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru gem: într-o cratiță mică, combinați laptele de cocos și 1/2 cană de zahăr.
Tăiați capătul rădăcinii de pe frunzele de pandan și spălați frunzele sub apă curentă rece pentru a îndepărta murdăria.
Tăiați pandanul în bucăți de 4 inci pentru a se potrivi mai bine în cratiță.
Adăugați pandanul și sarea în amestecul de lapte de cocos. Aduceți amestecul la fierbere, împingând frunzele de pandan în lapte și gătiți timp de 3 până la 4 minute până se înmoaie.
Scoateți de pe foc și lăsați amestecul să se absoarbă timp de 20 de minute, sau până când pandanul este suficient de rece pentru a se descurca cu mâinile goale.
Trageți frunzele de pandan din tigaie și strângeți-le peste amestecul de nucă de cocos pentru a extrage cât mai multă aromă și lichid posibil. Aruncați frunzele și lăsați lichidul deoparte.
Aduceți 2 centimetri de apă la foc mic într-o cratiță medie. Într-un castron din oțel inoxidabil, amestecați împreună ouăle, gălbenușurile de ou și zahărul rămas din cupa de la calibru. Bateți încet amestecul de nucă de cocos. Puneți vasul peste cratița cu apă care fierbe ușor și gătiți ușor, amestecând continuu cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul se îngroașă, 15 până la 20 de minute. Va părea mult timp înainte de a vedea rezultate, dar în momentul în care amestecul începe să se stabilească, devine ușor să gătiți prea mult—așa că aveți grijă să nu vă îndepărtați. Textura ar trebui să fie ca o cremă groasă.
Se toarnă amestecul într-un recipient curat și se pune la frigider să se răcească.
Pentru biscuiți: într-un castron mediu, amestecați făina de orez, făina universală, zahărul, semințele de susan și sarea. Bateți încet în apa spumantă pentru a crea consistența unui aluat de clătite slăbit.
Umpleți o tigaie largă cu laturi de 3 inci (o tigaie din fontă funcționează cel mai bine) cu suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale. (Amintiți-vă, uleiul se va extinde și va crește pe măsură ce se încălzește.)
Încălziți uleiul la foc mediu timp de 4 până la 5 minute sau până când o picătură de aluat plutește imediat și un termometru pentru prăjit înregistrează 350 de grade.
Curățați bananele și tăiați-le pe lungime în felii lungi și subțiri (1/8 inch grosime, aproximativ 4 felii pe banană). (Dacă utilizați banane mari, tăiați-le pe jumătate orizontal și apoi tăiați-le pe lungime.) Înmuiați fiecare felie în aluat, aruncați-o în uleiul fierbinte și prăjiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Serviți imediat, cu un castron de gem pentru scufundare.