Surprize cu ciocolată și mentă
Surprize cu ciocolată și mentă durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 72 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 137 de calorii . Pentru 19 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un aperitiv la un preț foarte rezonabil. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Mergeți la magazin și cumpărați lapte evaporat, făină, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Rețete similare includ fursecurile Andes Double Mint Chocolate , ruloul cu ciocolată, pecan și mentă și fursecurile Double Chocolate Mint .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară. Încorporați oul și vanilia.
Adăugați ciocolata topită.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul de ciocolată și amestecați bine. Formați două rulouri de 25 cm; înfășurați fiecare în folie alimentară. Dați la frigider timp de 4 ore sau până se întăresc.
Desfaceți aluatul și tăiați-l în felii de 0,6 cm.
Așezați la o distanță de 5 cm unul de celălalt pe tăvi de copt neunse.
Coaceți la 190°C timp de 5-7 minute sau până când marginile sunt ferme.
Scoateți pe grătare de sârmă pentru a se răci.
Pentru umplutură, într-un bol mic, combinați zahărul pudră, untul, laptele și extractele până la omogenizare. Formați bile de 1,2 cm.
Așezați o bilă în centrul fiecărui biscuit; aplatizați. Congelați timp de 30 de minute.
Înmuiați fursecurile în crusta de bomboane topite pentru a le acoperi complet; lăsați excesul să se scurgă.
Așezați pe hârtie cerată; lăsați să stea până se întărește.